Audumla Hockeytoernooi

Audumla Hockeytoernooi kun je vinden aan de Nassaustraat 1 in Eindhoven.

Meer informatie over Audumla Hockeytoernooi in Eindhoven

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Eindhoven of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Audumla Hockeytoernooi wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Non-profitorganisatie is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Audumla Hockeytoernooi in Eindhoven is er voor alle niveaus. Het is een ideale Non-profitorganisatie om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Audumla Hockeytoernooi vooral een Non-profitorganisatie waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Audumla Hockeytoernooi in Eindhoven meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Audumla Hockeytoernooi ? Je kunt de Non-profitorganisatie bezoeken op Nassaustraat 1 in Eindhoven. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 6 83804972, of door te mailen via de website: https://audumlahockeytoernooi.nl/

Hoe kom je bij Audumla Hockeytoernooi? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Audumla Hockeytoernooi het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Audumla Hockeytoernooi

Bezoekers bekeken ook