Kevin de Bruyne, een van de meest getalenteerde voetballers van onze generatie, heeft niet alleen indruk gemaakt op het veld, maar ook daarbuiten. In deze blog duiken we in het vermogen van De Bruyne en ontdekken we hoe hij zijn fortuin heeft opgebouwd.

 

Wie is Kevin de Bruyne en wat doet hij voor zijn geld?

Kevin de Bruyne is ontegenzeggelijk een van de meest opvallende voetbaltalenten van zijn generatie. Geboren in België in 1991, begon hij zijn professionele carrière bij KRC Genk voordat hij naar grotere Europese clubs verhuisde. Door de jaren heen heeft De Bruyne zich niet alleen als een uitstekende middenvelder bewezen, maar heeft hij ook een indrukwekkend vermogen opgebouwd dankzij zijn voetbalprestaties en lucratieve sponsordeals. Terwijl zijn inkomsten voornamelijk voortkomen uit zijn professionele voetbalcarrière, is De Bruyne ook betrokken geweest bij verschillende commerciële projecten en heeft hij geïnvesteerd in diverse ondernemingen.

Naast zijn professionele leven is zijn persoonlijke leven ook van belang voor velen. Zo is Kevin de Bruyne vriendin Michele Lacroix, met wie hij al jaren samen is en samen drie kinderen heeft. Michele is vaak te zien bij wedstrijden om Kevin te ondersteunen en is actief op sociale media, waar ze regelmatig momenten uit hun leven deelt.

Wat betreft Kevin de Bruyne huidige teams; hij is een prominente speler voor Manchester City in de Premier League en een belangrijke pion in het Belgische nationale team. Bij beide teams heeft hij tal van onderscheidingen en prijzen gewonnen, waarmee hij zijn status als topvoetballer bevestigt.

Wat is het vermogen van Kevin de Bruyne?

Het vermogen van Kevin de Bruyne is door de jaren heen aanzienlijk gegroeid, voornamelijk dankzij zijn voetbalprestaties en de daarbij behorende contracten. 

Wanneer we kijken naar Kevin de Bruyne loon bij Manchester City, wordt al snel duidelijk dat hij bij de topverdieners van de club hoort. Recentelijk werd gemeld dat zijn contract hem een indrukwekkend bedrag oplevert, waardoor het Kevin de Bruyne salaris naar schatting rond de €20 miljoen per jaar ligt. 

Dit, in combinatie met zijn sponsordeals, persoonlijke projecten en investeringen, heeft zijn totale netto waarde aanzienlijk verhoogd. Volgens diverse bronnen ligt zijn totale vermogen in 2023 ergens tussen de €70 en €100 miljoen.

Vermogen

€100 miljoen

Maandelijks inkomen

€1,67 miljoen

Jaarlijks inkomen

€20 miljoen

Hoeveel verdient Kevin de Bruyne qua salaris per maand?

Het Kevin de Bruyne salaris bij Manchester City is een veelbesproken onderwerp, gezien zijn immense talent en bijdrage aan het team. Naar schatting verdient De Bruyne ongeveer €20 miljoen per jaar, wat neerkomt op een indrukwekkende €1,67 miljoen per maand. Deze cijfers bevestigen zijn status als een van de topverdieners in de voetbalwereld.

Interessante weetjes over Kevin de Bruyne

  • Geboortedatum: Kevin de Bruyne werd geboren op 28 juni 1991 in Drongen, België.
  • Vroege start: Hij begon zijn professionele carrière bij KRC Genk voordat hij de overstap maakte naar grotere Europese clubs.
  • Multitalent: Buiten zijn voetbaltalent, heeft De Bruyne ook een talent voor golf.
  • Assists: Hij staat bekend om zijn uitzonderlijke pasvaardigheden en heeft in meerdere seizoenen het record voor de meeste assists behaald.
  • Prijzenkast: De Bruyne heeft talrijke onderscheidingen en prijzen gewonnen, zowel op clubniveau als internationaal met het Belgische nationale team.
  • Muzieksmaak: In interviews heeft hij onthuld een fan te zijn van verschillende muziekgenres, waaronder rock en hip-hop.
  • Familieleven: Hij is getrouwd met Michele Lacroix en het koppel heeft drie kinderen.
  • Loyale speler: Ondanks interesse van vele topclubs, heeft De Bruyne een langdurig contract getekend bij Manchester City, wat zijn loyaliteit aan de club bevestigt.