Kylian Mbappé is een Franse voetbalster, geboren op 20 december 1998. Hij staat bekend om zijn ongeëvenaarde snelheid, dribbelvaardigheid en doelpuntentechniek. Mbappé brak door bij AS Monaco en verhuisde in 2017 naar Paris Saint-Germain. Hij is een wereldkampioen met het Franse nationale team en wordt beschouwd als een van ’s werelds beste voetballers.

Wie is Kylian Mbappé?

Kylian Mbappé is een Franse voetbalster, geboren op 20 december 1998. Hij wordt vaak beschouwd als een van ’s werelds meest getalenteerde spelers, met indrukwekkende statistieken zoals talloze doelpunten en assists in topcompetities.

Mbappé heeft vele prijzen gewonnen, waaronder de FIFA Wereldbeker 2018 met het Franse nationale team en talrijke titels met Paris Saint-Germain. Zijn familie heeft ook een voetbalachtergrond, met zijn vader als voormalig profvoetballer.

Mbappé’s afkomst is Kameroens en Algerijns. Hij heeft een lengte van ongeveer 1,78 meter. Deze jonge superster blijft de voetbalwereld verbazen met zijn snelheid, behendigheid en prestaties.

Kylian Mbappe

Hoe oud is Kylian Mbappé?

Kylian Mbappé is geboren op 20 december 1998, wat betekent dat hij momenteel (vanaf oktober 2023) 24 jaar oud is. Als een van de meest getalenteerde voetballers ter wereld heeft hij al op jonge leeftijd indrukwekkende prestaties neergezet en talloze prijzen gewonnen. Zijn jeugdige energie, snelheid en technische vaardigheden maken hem een fenomeen op het veld. Mbappé’s leeftijd geeft aan dat hij nog steeds in zijn prime zit en de potentie heeft om zijn carrière verder te laten bloeien en meer titels te veroveren in het wereldvoetbal.

Waar speelt Kylian Mbappé?

Kylian Mbappé speelt voor Paris Saint-Germain (PSG), een topclub in de Franse Ligue 1. Hij had een opvallende carrière bij PSG, waar hij een van de sterspelers van het team was en talloze prijzen won. Het is echter mogelijk dat zijn clubstatus sindsdien is veranderd, omdat voetbaltransfers regelmatig plaatsvinden.

Kylian Mbappé vermogen: hoe rijk is hij?

Kylian Mbappe

Kylian Mbappé, de getalenteerde Franse voetballer, staat bekend om zijn enorme salaris en vermogen. Hij verdient naar verluidt een buitengewoon salaris, waarbij zijn jaarlijkse inkomsten aanzienlijk worden versterkt door lucratieve sponsordeals.

Zijn vermogen wordt geschat op ongeveer 630 miljoen euro. Deze rijkdom is het resultaat van zijn indrukwekkende voetbalcarrière en de endorsementovereenkomsten met merken zoals Nike en Hublot.

Mbappé blijft niet alleen op het veld uitblinken, maar ook in zijn financiële successen, wat hem een van de best betaalde en rijkste voetballers ter wereld maakt.

Wat is het salaris van Mbappé per maand?

Het maandelijkse salaris van Kylian Mbappé kan worden berekend door zijn jaarlijkse inkomen van 72 miljoen euro te delen door 12 maanden.

Dit komt neer op een indrukwekkend maandelijks inkomen van ongeveer 6 miljoen euro. Zijn jaarlijkse salaris omvat niet alleen zijn voetbalsalaris bij Paris Saint-Germain maar ook zijn lucratieve sponsordeals met grote merken zoals Nike en Hublot.

Dit astronomische bedrag plaatst hem onder de best betaalde voetballers ter wereld en toont zijn immense financiële succes in de sportwereld aan.

Kylian Mbappé

Interessante weetjes over Kylian Mbappé

Hier zijn 2 interessante weetjes over Kylian:

  1. Jongste doelpuntenmaker in een WK-finale: Kylian Mbappé maakte geschiedenis tijdens de FIFA Wereldbeker 2018. Op slechts 19-jarige leeftijd werd hij de jongste doelpuntenmaker in een Wereldbekerfinale sinds de legendarische Pelé in 1958. Hij scoorde in de finale tegen Kroatië en hielp Frankrijk de titel te winnen.
  2. Grote filantropische betrokkenheid: Naast zijn voetbalcarrière staat Mbappé ook bekend om zijn filantropische inspanningen. In 2019 beloofde hij om zijn volledige salaris van dat seizoen aan goede doelen te schenken. Hij heeft ook initiatieven opgezet om kinderen met ernstige ziekten te ondersteunen en heeft financiële hulp geboden aan goede doelen die zich inzetten voor sport en onderwijs.