Bonsai Cricket

Bonsai Cricket kun je vinden aan de Mercatorweg 65 in Arnhem.

Meer informatie over Bonsai Cricket in Arnhem

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Arnhem of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Bonsai Cricket wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Cricketwinkel is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Bonsai Cricket in Arnhem is er voor alle niveaus. Het is een ideale Cricketwinkel om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Bonsai Cricket vooral een Cricketwinkel waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Bonsai Cricket in Arnhem meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Bonsai Cricket ? Je kunt de Cricketwinkel bezoeken op Mercatorweg 65 in Arnhem. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 6 31995822, of door te mailen via de website: https://bonsaicricket.com/

Hoe kom je bij Bonsai Cricket? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bonsai Cricket het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Bonsai Cricket

Bezoekers bekeken ook