Db Hockey Clubderby

Db Hockey Clubderby kun je vinden aan de Middellijn 3 in Zwijndrecht.

Meer informatie over Db Hockey Clubderby in Zwijndrecht

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Zwijndrecht of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Db Hockey Clubderby wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Db Hockey Clubderby in Zwijndrecht is er voor alle niveaus. Het is een ideale om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Db Hockey Clubderby vooral een waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Db Hockey Clubderby in Zwijndrecht meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Db Hockey Clubderby ? Je kunt de bezoeken op Middellijn 3 in Zwijndrecht. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via , of door te mailen via de website:

Hoe kom je bij Db Hockey Clubderby? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Db Hockey Clubderby het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Db Hockey Clubderby

Bezoekers bekeken ook