De Warande

De Warande kun je vinden aan de in Oosterhout.

Meer informatie over De Warande in Oosterhout

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Oosterhout of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is De Warande wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Park is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, De Warande in Oosterhout is er voor alle niveaus. Het is een ideale Park om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is De Warande vooral een Park waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is De Warande in Oosterhout meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over De Warande ? Je kunt de Park bezoeken op in Oosterhout. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 162 489 700, of door te mailen via de website: https://de-warande.nl/

Hoe kom je bij De Warande? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Warande het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. De Warande

Bezoekers bekeken ook