De Wit Schijndel

De Wit Schijndel kun je vinden aan de Rooiseweg 22 in Schijndel.

Meer informatie over De Wit Schijndel in Schijndel

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Schijndel of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is De Wit Schijndel wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Kampeerwinkel is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, De Wit Schijndel in Schijndel is er voor alle niveaus. Het is een ideale Kampeerwinkel om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is De Wit Schijndel vooral een Kampeerwinkel waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is De Wit Schijndel in Schijndel meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over De Wit Schijndel ? Je kunt de Kampeerwinkel bezoeken op Rooiseweg 22 in Schijndel. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 73 549 2356, of door te mailen via de website: http://www.dewitschijndel.nl/

Hoe kom je bij De Wit Schijndel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Wit Schijndel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. De Wit Schijndel

Bezoekers bekeken ook