Delta Pannakooi

Delta Pannakooi kun je vinden aan de Spoorstraat 11 in s-Gravenpolder.

Meer informatie over Delta Pannakooi in s-Gravenpolder

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in s-Gravenpolder of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Delta Pannakooi wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Voetbalveld is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Delta Pannakooi in s-Gravenpolder is er voor alle niveaus. Het is een ideale Voetbalveld om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Delta Pannakooi vooral een Voetbalveld waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Delta Pannakooi in s-Gravenpolder meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Delta Pannakooi ? Je kunt de Voetbalveld bezoeken op Spoorstraat 11 in s-Gravenpolder. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 6 21881191, of door te mailen via de website: https://www.delta-pannakooi.nl/

Hoe kom je bij Delta Pannakooi? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Delta Pannakooi het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Delta Pannakooi

Bezoekers bekeken ook