E.H.R.C. Marathon (Rolhockey)

E.H.R.C. Marathon (Rolhockey) kun je vinden aan de Meester P. Droogleever Fortuynweg 3 in Den Haag.

Meer informatie over E.H.R.C. Marathon (Rolhockey) in Den Haag

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Den Haag of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is E.H.R.C. Marathon (Rolhockey) wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Rolschaatsbaan is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, E.H.R.C. Marathon (Rolhockey) in Den Haag is er voor alle niveaus. Het is een ideale Rolschaatsbaan om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is E.H.R.C. Marathon (Rolhockey) vooral een Rolschaatsbaan waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is E.H.R.C. Marathon (Rolhockey) in Den Haag meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over E.H.R.C. Marathon (Rolhockey) ? Je kunt de Rolschaatsbaan bezoeken op Meester P. Droogleever Fortuynweg 3 in Den Haag. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via , of door te mailen via de website: https://www.ehrc-marathon.nl/

Hoe kom je bij E.H.R.C. Marathon (Rolhockey)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je E.H.R.C. Marathon (Rolhockey) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. E.H.R.C. Marathon (Rolhockey)

Bezoekers bekeken ook