ER-Sportprojecten

ER-Sportprojecten kun je vinden aan de Twentepoort Oost 61-25 in Almelo.

Meer informatie over ER-Sportprojecten in Almelo

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Almelo of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is ER-Sportprojecten wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, ER-Sportprojecten in Almelo is er voor alle niveaus. Het is een ideale om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is ER-Sportprojecten vooral een waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is ER-Sportprojecten in Almelo meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over ER-Sportprojecten ? Je kunt de bezoeken op Twentepoort Oost 61-25 in Almelo. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 6 50616108, of door te mailen via de website: http://www.er-sportprojecten.nl/

Hoe kom je bij ER-Sportprojecten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ER-Sportprojecten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. ER-Sportprojecten

Bezoekers bekeken ook