European Sports Performance

European Sports Performance kun je vinden aan de Zeelbergseweg 35 in Valkenswaard.

Meer informatie over European Sports Performance in Valkenswaard

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Valkenswaard of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is European Sports Performance wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, European Sports Performance in Valkenswaard is er voor alle niveaus. Het is een ideale om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is European Sports Performance vooral een waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is European Sports Performance in Valkenswaard meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over European Sports Performance ? Je kunt de bezoeken op Zeelbergseweg 35 in Valkenswaard. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 6 11414099, of door te mailen via de website: http://www.recreationatiolsystemsint.com/

Hoe kom je bij European Sports Performance? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je European Sports Performance het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. European Sports Performance

Bezoekers bekeken ook