Global Sport and Study

Global Sport and Study kun je vinden aan de Hendrick van Avercampweg 20 in Ouderkerk aan de Amstel.

Meer informatie over Global Sport and Study in Ouderkerk aan de Amstel

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Ouderkerk aan de Amstel of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Global Sport and Study wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Ondersteuningsvereniging voor leerlingen is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Global Sport and Study in Ouderkerk aan de Amstel is er voor alle niveaus. Het is een ideale Ondersteuningsvereniging voor leerlingen om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Global Sport and Study vooral een Ondersteuningsvereniging voor leerlingen waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Global Sport and Study in Ouderkerk aan de Amstel meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Global Sport and Study ? Je kunt de Ondersteuningsvereniging voor leerlingen bezoeken op Hendrick van Avercampweg 20 in Ouderkerk aan de Amstel. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 6 27011829, of door te mailen via de website: http://www.globalsportandstudy.nl/

Hoe kom je bij Global Sport and Study? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Global Sport and Study het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Global Sport and Study

Bezoekers bekeken ook