GTC Genemuiden

GTC Genemuiden kun je vinden aan de Grutto 1-3 in Genemuiden.

Meer informatie over GTC Genemuiden in Genemuiden

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Genemuiden of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is GTC Genemuiden wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Tafeltennisclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, GTC Genemuiden in Genemuiden is er voor alle niveaus. Het is een ideale Tafeltennisclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is GTC Genemuiden vooral een Tafeltennisclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is GTC Genemuiden in Genemuiden meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over GTC Genemuiden ? Je kunt de Tafeltennisclub bezoeken op Grutto 1-3 in Genemuiden. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 38 385 4662, of door te mailen via de website: http://gtc.today/

Hoe kom je bij GTC Genemuiden? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je GTC Genemuiden het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. GTC Genemuiden

Bezoekers bekeken ook