Guerilla Hockey

Guerilla Hockey kun je vinden aan de Parnassusweg 205 in Amsterdam.

Meer informatie over Guerilla Hockey in Amsterdam

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Amsterdam of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Guerilla Hockey wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Guerilla Hockey in Amsterdam is er voor alle niveaus. Het is een ideale om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Guerilla Hockey vooral een waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Guerilla Hockey in Amsterdam meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Guerilla Hockey ? Je kunt de bezoeken op Parnassusweg 205 in Amsterdam. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 20 771 7211, of door te mailen via de website:

Hoe kom je bij Guerilla Hockey? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Guerilla Hockey het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Guerilla Hockey

Bezoekers bekeken ook