Hockey Academy Limburg

Hockey Academy Limburg kun je vinden aan de Beeldsnijdersdreef 49 in Maastricht.

Meer informatie over Hockey Academy Limburg in Maastricht

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Maastricht of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Hockey Academy Limburg wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Hockey Academy Limburg in Maastricht is er voor alle niveaus. Het is een ideale om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Hockey Academy Limburg vooral een waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Hockey Academy Limburg in Maastricht meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Hockey Academy Limburg ? Je kunt de bezoeken op Beeldsnijdersdreef 49 in Maastricht. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 43 343 7553, of door te mailen via de website:

Hoe kom je bij Hockey Academy Limburg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hockey Academy Limburg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Hockey Academy Limburg

Bezoekers bekeken ook