Hockey- en Cricketclub Heerlen

Hockey- en Cricketclub Heerlen kun je vinden aan de Parmentierstraat 16 in Heerlen.

Meer informatie over Hockey- en Cricketclub Heerlen in Heerlen

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Heerlen of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Hockey- en Cricketclub Heerlen wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Cricketclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Hockey- en Cricketclub Heerlen in Heerlen is er voor alle niveaus. Het is een ideale Cricketclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Hockey- en Cricketclub Heerlen vooral een Cricketclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Hockey- en Cricketclub Heerlen in Heerlen meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Hockey- en Cricketclub Heerlen ? Je kunt de Cricketclub bezoeken op Parmentierstraat 16 in Heerlen. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via , of door te mailen via de website:

Hoe kom je bij Hockey- en Cricketclub Heerlen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hockey- en Cricketclub Heerlen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Hockey- en Cricketclub Heerlen

Bezoekers bekeken ook