Hockey Motion

Hockey Motion kun je vinden aan de Choorstraat 8B in Utrecht.

Meer informatie over Hockey Motion in Utrecht

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Utrecht of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Hockey Motion wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Opleidingscentrum is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Hockey Motion in Utrecht is er voor alle niveaus. Het is een ideale Opleidingscentrum om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Hockey Motion vooral een Opleidingscentrum waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Hockey Motion in Utrecht meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Hockey Motion ? Je kunt de Opleidingscentrum bezoeken op Choorstraat 8B in Utrecht. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 6 20950116, of door te mailen via de website:

Hoe kom je bij Hockey Motion? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hockey Motion het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Hockey Motion

Bezoekers bekeken ook