hockey.nl

hockey.nl kun je vinden aan de Orteliuslaan 1041 in Utrecht.

Meer informatie over hockey.nl in Utrecht

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Utrecht of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is hockey.nl wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Mediabedrijf is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, hockey.nl in Utrecht is er voor alle niveaus. Het is een ideale Mediabedrijf om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is hockey.nl vooral een Mediabedrijf waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is hockey.nl in Utrecht meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over hockey.nl ? Je kunt de Mediabedrijf bezoeken op Orteliuslaan 1041 in Utrecht. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 6 57862503, of door te mailen via de website: https://hockey.nl/

Hoe kom je bij hockey.nl? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je hockey.nl het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. hockey.nl

Bezoekers bekeken ook