Hockey Products Mijdrecht

Hockey Products Mijdrecht kun je vinden aan de Nicolaas van der Steenstraat 38 in Mijdrecht.

Meer informatie over Hockey Products Mijdrecht in Mijdrecht

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Mijdrecht of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Hockey Products Mijdrecht wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Hockey Products Mijdrecht in Mijdrecht is er voor alle niveaus. Het is een ideale om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Hockey Products Mijdrecht vooral een waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Hockey Products Mijdrecht in Mijdrecht meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Hockey Products Mijdrecht ? Je kunt de bezoeken op Nicolaas van der Steenstraat 38 in Mijdrecht. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 297 776 379, of door te mailen via de website:

Hoe kom je bij Hockey Products Mijdrecht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hockey Products Mijdrecht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Hockey Products Mijdrecht

Bezoekers bekeken ook