Hockey Support Group

Hockey Support Group kun je vinden aan de Van Weedestraat 33 in Soest.

Meer informatie over Hockey Support Group in Soest

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Soest of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Hockey Support Group wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Hockey Support Group in Soest is er voor alle niveaus. Het is een ideale om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Hockey Support Group vooral een waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Hockey Support Group in Soest meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Hockey Support Group ? Je kunt de bezoeken op Van Weedestraat 33 in Soest. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 35 602 2161, of door te mailen via de website:

Hoe kom je bij Hockey Support Group? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hockey Support Group het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Hockey Support Group

Bezoekers bekeken ook