Hockeyschool Friesland

Hockeyschool Friesland kun je vinden aan de De Bourbonstraat 31 in Sneek.

Meer informatie over Hockeyschool Friesland in Sneek

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Sneek of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Hockeyschool Friesland wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Hockeyschool Friesland in Sneek is er voor alle niveaus. Het is een ideale om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Hockeyschool Friesland vooral een waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Hockeyschool Friesland in Sneek meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Hockeyschool Friesland ? Je kunt de bezoeken op De Bourbonstraat 31 in Sneek. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 6 12704339, of door te mailen via de website: http://www.hockeyschoolfriesland.nl/

Hoe kom je bij Hockeyschool Friesland? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hockeyschool Friesland het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Hockeyschool Friesland

Bezoekers bekeken ook