Hockeytrainingskampen.com

Hockeytrainingskampen.com kun je vinden aan de Houthaven 2 in Papendrecht.

Meer informatie over Hockeytrainingskampen.com in Papendrecht

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Papendrecht of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Hockeytrainingskampen.com wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Hockeytrainingskampen.com in Papendrecht is er voor alle niveaus. Het is een ideale om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Hockeytrainingskampen.com vooral een waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Hockeytrainingskampen.com in Papendrecht meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Hockeytrainingskampen.com ? Je kunt de bezoeken op Houthaven 2 in Papendrecht. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 6 29110129, of door te mailen via de website: http://www.hockeytrainingskampen.com/

Hoe kom je bij Hockeytrainingskampen.com? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hockeytrainingskampen.com het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Hockeytrainingskampen.com

Bezoekers bekeken ook