HTC Den Helder

HTC Den Helder kun je vinden aan de Drs. F. Bijlweg 31 in Den Helder.

Meer informatie over HTC Den Helder in Den Helder

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Den Helder of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is HTC Den Helder wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Tennisvereniging is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, HTC Den Helder in Den Helder is er voor alle niveaus. Het is een ideale Tennisvereniging om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is HTC Den Helder vooral een Tennisvereniging waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is HTC Den Helder in Den Helder meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over HTC Den Helder ? Je kunt de Tennisvereniging bezoeken op Drs. F. Bijlweg 31 in Den Helder. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 223 638 100, of door te mailen via de website: https://www.htcdenhelder.nl/

Hoe kom je bij HTC Den Helder? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HTC Den Helder het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. HTC Den Helder

Bezoekers bekeken ook