Knollenkamp

Knollenkamp kun je vinden aan de Scholtenhagenweg 40d in Haaksbergen.

Meer informatie over Knollenkamp in Haaksbergen

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Haaksbergen of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Knollenkamp wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Knollenkamp in Haaksbergen is er voor alle niveaus. Het is een ideale om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Knollenkamp vooral een waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Knollenkamp in Haaksbergen meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Knollenkamp ? Je kunt de bezoeken op Scholtenhagenweg 40d in Haaksbergen. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via , of door te mailen via de website: https://www.knollenkamp.eu/

Hoe kom je bij Knollenkamp? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Knollenkamp het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Knollenkamp

Bezoekers bekeken ook