Lacustris

Lacustris kun je vinden aan de Gymnasion, Heyendaalseweg 141 in Nijmegen.

Meer informatie over Lacustris in Nijmegen

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Nijmegen of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Lacustris wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Schaatsclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Lacustris in Nijmegen is er voor alle niveaus. Het is een ideale Schaatsclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Lacustris vooral een Schaatsclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Lacustris in Nijmegen meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Lacustris ? Je kunt de Schaatsclub bezoeken op Gymnasion, Heyendaalseweg 141 in Nijmegen. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via , of door te mailen via de website: https://lacustris.nl/

Hoe kom je bij Lacustris? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lacustris het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Lacustris

Bezoekers bekeken ook