LSV Minerva

LSV Minerva kun je vinden aan de Breestraat 50 in Leiden.

Meer informatie over LSV Minerva in Leiden

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Leiden of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is LSV Minerva wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Studentenvereniging is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, LSV Minerva in Leiden is er voor alle niveaus. Het is een ideale Studentenvereniging om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is LSV Minerva vooral een Studentenvereniging waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is LSV Minerva in Leiden meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over LSV Minerva ? Je kunt de Studentenvereniging bezoeken op Breestraat 50 in Leiden. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 71 516 1930, of door te mailen via de website: https://www.lsvminerva.nl/

Hoe kom je bij LSV Minerva? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je LSV Minerva het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. LSV Minerva

Bezoekers bekeken ook