Naanoo Hockey

Naanoo Hockey kun je vinden aan de Kwinkenplein 1 in Groningen.

Meer informatie over Naanoo Hockey in Groningen

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Groningen of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Naanoo Hockey wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Naanoo Hockey in Groningen is er voor alle niveaus. Het is een ideale om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Naanoo Hockey vooral een waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Naanoo Hockey in Groningen meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Naanoo Hockey ? Je kunt de bezoeken op Kwinkenplein 1 in Groningen. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 50 721 0801, of door te mailen via de website: https://naanoo-hockey.com/stores/

Hoe kom je bij Naanoo Hockey? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Naanoo Hockey het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Naanoo Hockey

Bezoekers bekeken ook