Onderwatersportvereniging "De Heiduikers"

Onderwatersportvereniging "De Heiduikers" kun je vinden aan de Postbus 84 in Ede.

Meer informatie over Onderwatersportvereniging "De Heiduikers" in Ede

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Ede of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Onderwatersportvereniging "De Heiduikers" wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Zwemvereniging is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Onderwatersportvereniging "De Heiduikers" in Ede is er voor alle niveaus. Het is een ideale Zwemvereniging om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Onderwatersportvereniging "De Heiduikers" vooral een Zwemvereniging waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Onderwatersportvereniging "De Heiduikers" in Ede meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Onderwatersportvereniging "De Heiduikers" ? Je kunt de Zwemvereniging bezoeken op Postbus 84 in Ede. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 6 20994599, of door te mailen via de website: https://www.heiduikers.nl/

Hoe kom je bij Onderwatersportvereniging "De Heiduikers"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Onderwatersportvereniging "De Heiduikers" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Onderwatersportvereniging “De Heiduikers”

Bezoekers bekeken ook