OrangeCoach Field Hockey

OrangeCoach Field Hockey kun je vinden aan de Industrieweg 19 in Voorschoten.

Meer informatie over OrangeCoach Field Hockey in Voorschoten

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Voorschoten of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is OrangeCoach Field Hockey wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Arbeidsbureau is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, OrangeCoach Field Hockey in Voorschoten is er voor alle niveaus. Het is een ideale Arbeidsbureau om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is OrangeCoach Field Hockey vooral een Arbeidsbureau waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is OrangeCoach Field Hockey in Voorschoten meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over OrangeCoach Field Hockey ? Je kunt de Arbeidsbureau bezoeken op Industrieweg 19 in Voorschoten. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 71 541 8881, of door te mailen via de website:

Hoe kom je bij OrangeCoach Field Hockey? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je OrangeCoach Field Hockey het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. OrangeCoach Field Hockey

Bezoekers bekeken ook