Pallieter Mixed Hockey Toernooi

Pallieter Mixed Hockey Toernooi kun je vinden aan de Bredaseweg 447 in Tilburg.

Meer informatie over Pallieter Mixed Hockey Toernooi in Tilburg

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Tilburg of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Pallieter Mixed Hockey Toernooi wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Evenementenlocatie is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Pallieter Mixed Hockey Toernooi in Tilburg is er voor alle niveaus. Het is een ideale Evenementenlocatie om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Pallieter Mixed Hockey Toernooi vooral een Evenementenlocatie waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Pallieter Mixed Hockey Toernooi in Tilburg meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Pallieter Mixed Hockey Toernooi ? Je kunt de Evenementenlocatie bezoeken op Bredaseweg 447 in Tilburg. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 13 544 0985, of door te mailen via de website: http://www.pmht.nl/

Hoe kom je bij Pallieter Mixed Hockey Toernooi? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pallieter Mixed Hockey Toernooi het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Pallieter Mixed Hockey Toernooi

Bezoekers bekeken ook