Pannaworld B.V.

Pannaworld B.V. kun je vinden aan de Telfordstraat 9 - 6 in Zwolle.

Meer informatie over Pannaworld B.V. in Zwolle

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Zwolle of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Pannaworld B.V. wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Pannaworld B.V. in Zwolle is er voor alle niveaus. Het is een ideale om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Pannaworld B.V. vooral een waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Pannaworld B.V. in Zwolle meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Pannaworld B.V. ? Je kunt de bezoeken op Telfordstraat 9 - 6 in Zwolle. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 6 21264666, of door te mailen via de website: http://www.pannaworld.nl/

Hoe kom je bij Pannaworld B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pannaworld B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Pannaworld B.V.

Bezoekers bekeken ook