Park Museum Hockey

Park Museum Hockey kun je vinden aan de Rootweg 22 in Asten.

Meer informatie over Park Museum Hockey in Asten

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Asten of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Park Museum Hockey wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Parkeerplaats is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Park Museum Hockey in Asten is er voor alle niveaus. Het is een ideale Parkeerplaats om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Park Museum Hockey vooral een Parkeerplaats waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Park Museum Hockey in Asten meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Park Museum Hockey ? Je kunt de Parkeerplaats bezoeken op Rootweg 22 in Asten. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via , of door te mailen via de website:

Hoe kom je bij Park Museum Hockey? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Park Museum Hockey het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Park Museum Hockey

Bezoekers bekeken ook