Play Football

Play Football kun je vinden aan de Langstraat 3, 15 in Leende.

Meer informatie over Play Football in Leende

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Leende of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Play Football wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Voetbalwinkel is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Play Football in Leende is er voor alle niveaus. Het is een ideale Voetbalwinkel om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Play Football vooral een Voetbalwinkel waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Play Football in Leende meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Play Football ? Je kunt de Voetbalwinkel bezoeken op Langstraat 3, 15 in Leende. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 40 785 9322, of door te mailen via de website: https://www.playfootball.shop/

Hoe kom je bij Play Football? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Play Football het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Play Football

Bezoekers bekeken ook