Play Skate Court Grou

Play Skate Court Grou kun je vinden aan de Sportcomplex Meinga, Burstumerdyk 4 in Grou.

Meer informatie over Play Skate Court Grou in Grou

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Grou of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Play Skate Court Grou wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Skateboardpark is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Play Skate Court Grou in Grou is er voor alle niveaus. Het is een ideale Skateboardpark om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Play Skate Court Grou vooral een Skateboardpark waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Play Skate Court Grou in Grou meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Play Skate Court Grou ? Je kunt de Skateboardpark bezoeken op Sportcomplex Meinga, Burstumerdyk 4 in Grou. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via , of door te mailen via de website: http://www.playskategrou.nl/

Hoe kom je bij Play Skate Court Grou? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Play Skate Court Grou het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Play Skate Court Grou

Bezoekers bekeken ook