Rotary Schaijk - Land van Ravenstein

Rotary Schaijk - Land van Ravenstein kun je vinden aan de Runstraat 67 in Schaijk.

Meer informatie over Rotary Schaijk - Land van Ravenstein in Schaijk

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Schaijk of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Rotary Schaijk - Land van Ravenstein wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Vrijwilligersorganisatie is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Rotary Schaijk - Land van Ravenstein in Schaijk is er voor alle niveaus. Het is een ideale Vrijwilligersorganisatie om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Rotary Schaijk - Land van Ravenstein vooral een Vrijwilligersorganisatie waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Rotary Schaijk - Land van Ravenstein in Schaijk meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Rotary Schaijk - Land van Ravenstein ? Je kunt de Vrijwilligersorganisatie bezoeken op Runstraat 67 in Schaijk. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 486 473 262, of door te mailen via de website: http://www.rotary.nl/schaijklandvanravenstein/

Hoe kom je bij Rotary Schaijk - Land van Ravenstein? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rotary Schaijk - Land van Ravenstein het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Rotary Schaijk – Land van Ravenstein

Bezoekers bekeken ook