SchaatsenXL

SchaatsenXL kun je vinden aan de Wolkammersstraat in Sneek.

Meer informatie over SchaatsenXL in Sneek

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Sneek of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is SchaatsenXL wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Winkel is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, SchaatsenXL in Sneek is er voor alle niveaus. Het is een ideale Winkel om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is SchaatsenXL vooral een Winkel waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is SchaatsenXL in Sneek meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over SchaatsenXL ? Je kunt de Winkel bezoeken op Wolkammersstraat in Sneek. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 515 741 010, of door te mailen via de website: https://schaatsenxl.nl/

Hoe kom je bij SchaatsenXL? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je SchaatsenXL het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. SchaatsenXL

Bezoekers bekeken ook