Sport-BSO Flekss - De Rietvink

Sport-BSO Flekss - De Rietvink kun je vinden aan de Kraanvogel 92 in Breda.

Meer informatie over Sport-BSO Flekss - De Rietvink in Breda

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Breda of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Sport-BSO Flekss - De Rietvink wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Kinderopvang is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Sport-BSO Flekss - De Rietvink in Breda is er voor alle niveaus. Het is een ideale Kinderopvang om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Sport-BSO Flekss - De Rietvink vooral een Kinderopvang waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Sport-BSO Flekss - De Rietvink in Breda meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Sport-BSO Flekss - De Rietvink ? Je kunt de Kinderopvang bezoeken op Kraanvogel 92 in Breda. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 76 303 4242, of door te mailen via de website: http://www.flekss.nl/

Hoe kom je bij Sport-BSO Flekss - De Rietvink? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sport-BSO Flekss - De Rietvink het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Sport-BSO Flekss – De Rietvink

Bezoekers bekeken ook