Sport Group Holland

Sport Group Holland kun je vinden aan de Woeziksestraat 684 in Wijchen.

Meer informatie over Sport Group Holland in Wijchen

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Wijchen of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Sport Group Holland wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Groothandelsclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Sport Group Holland in Wijchen is er voor alle niveaus. Het is een ideale Groothandelsclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Sport Group Holland vooral een Groothandelsclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Sport Group Holland in Wijchen meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Sport Group Holland ? Je kunt de Groothandelsclub bezoeken op Woeziksestraat 684 in Wijchen. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 24 641 7200, of door te mailen via de website: http://www.sportgroupholland.nl/

Hoe kom je bij Sport Group Holland? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sport Group Holland het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Sport Group Holland

Bezoekers bekeken ook