Sportcampus de Pelikaan

Sportcampus de Pelikaan kun je vinden aan de Haersterveerweg 2B in Zwolle.

Meer informatie over Sportcampus de Pelikaan in Zwolle

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Zwolle of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Sportcampus de Pelikaan wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Groepsaccommodatie is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Sportcampus de Pelikaan in Zwolle is er voor alle niveaus. Het is een ideale Groepsaccommodatie om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Sportcampus de Pelikaan vooral een Groepsaccommodatie waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Sportcampus de Pelikaan in Zwolle meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Sportcampus de Pelikaan ? Je kunt de Groepsaccommodatie bezoeken op Haersterveerweg 2B in Zwolle. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 38 467 2442, of door te mailen via de website: http://www.sportcampusdepelikaan.nl/

Hoe kom je bij Sportcampus de Pelikaan? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportcampus de Pelikaan het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Sportcampus de Pelikaan

Bezoekers bekeken ook