Sports-connect

Sports-connect kun je vinden aan de Zenegroen 120 in Leeuwarden.

Meer informatie over Sports-connect in Leeuwarden

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Leeuwarden of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Sports-connect wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Bootcamp is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Sports-connect in Leeuwarden is er voor alle niveaus. Het is een ideale Bootcamp om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Sports-connect vooral een Bootcamp waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Sports-connect in Leeuwarden meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Sports-connect ? Je kunt de Bootcamp bezoeken op Zenegroen 120 in Leeuwarden. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 6 23733073, of door te mailen via de website: https://sports-connect.nl/

Hoe kom je bij Sports-connect? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sports-connect het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Sports-connect

Bezoekers bekeken ook