Sports Field Services

Sports Field Services kun je vinden aan de Vendelier in Veenendaal.

Meer informatie over Sports Field Services in Veenendaal

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Veenendaal of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Sports Field Services wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Sports Field Services in Veenendaal is er voor alle niveaus. Het is een ideale om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Sports Field Services vooral een waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Sports Field Services in Veenendaal meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Sports Field Services ? Je kunt de bezoeken op Vendelier in Veenendaal. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 318 886 488, of door te mailen via de website: http://www.sportsfieldservices.nl/

Hoe kom je bij Sports Field Services? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sports Field Services het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Sports Field Services

Bezoekers bekeken ook