Stichting Huis voor de Sport Limburg

Stichting Huis voor de Sport Limburg kun je vinden aan de Parijsboulevard 345 in Sittard.

Meer informatie over Stichting Huis voor de Sport Limburg in Sittard

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Sittard of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Stichting Huis voor de Sport Limburg wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Consultant is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Stichting Huis voor de Sport Limburg in Sittard is er voor alle niveaus. Het is een ideale Consultant om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Stichting Huis voor de Sport Limburg vooral een Consultant waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Stichting Huis voor de Sport Limburg in Sittard meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Stichting Huis voor de Sport Limburg ? Je kunt de Consultant bezoeken op Parijsboulevard 345 in Sittard. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 46 477 0590, of door te mailen via de website: https://hvdsl.nl/

Hoe kom je bij Stichting Huis voor de Sport Limburg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Huis voor de Sport Limburg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Stichting Huis voor de Sport Limburg

Bezoekers bekeken ook