Stichting Sportcomplex Groenendaal

Stichting Sportcomplex Groenendaal kun je vinden aan de Theo Mann-Bouwmeesterlaan 205 in Den Haag.

Meer informatie over Stichting Sportcomplex Groenendaal in Den Haag

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Den Haag of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Stichting Sportcomplex Groenendaal wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Club voor Australisch football is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Stichting Sportcomplex Groenendaal in Den Haag is er voor alle niveaus. Het is een ideale Club voor Australisch football om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Stichting Sportcomplex Groenendaal vooral een Club voor Australisch football waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Stichting Sportcomplex Groenendaal in Den Haag meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Stichting Sportcomplex Groenendaal ? Je kunt de Club voor Australisch football bezoeken op Theo Mann-Bouwmeesterlaan 205 in Den Haag. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 70 324 1353, of door te mailen via de website: https://www.hdmonline.nl/index.php?page=4524&sid=1

Hoe kom je bij Stichting Sportcomplex Groenendaal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Sportcomplex Groenendaal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Stichting Sportcomplex Groenendaal

Bezoekers bekeken ook