Tackle Back

Tackle Back kun je vinden aan de Jufferstraat 36 in Zeist.

Meer informatie over Tackle Back in Zeist

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Zeist of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Tackle Back wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Winkel voor visbenodigdheden is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Tackle Back in Zeist is er voor alle niveaus. Het is een ideale Winkel voor visbenodigdheden om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Tackle Back vooral een Winkel voor visbenodigdheden waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Tackle Back in Zeist meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Tackle Back ? Je kunt de Winkel voor visbenodigdheden bezoeken op Jufferstraat 36 in Zeist. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via , of door te mailen via de website: http://www.tackleback.nl/

Hoe kom je bij Tackle Back? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tackle Back het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Tackle Back

Bezoekers bekeken ook