TechPitch Solutions B.V.

TechPitch Solutions B.V. kun je vinden aan de in Drunen.

Meer informatie over TechPitch Solutions B.V. in Drunen

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Drunen of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is TechPitch Solutions B.V. wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Onderzoeksinstituut is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, TechPitch Solutions B.V. in Drunen is er voor alle niveaus. Het is een ideale Onderzoeksinstituut om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is TechPitch Solutions B.V. vooral een Onderzoeksinstituut waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is TechPitch Solutions B.V. in Drunen meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over TechPitch Solutions B.V. ? Je kunt de Onderzoeksinstituut bezoeken op in Drunen. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via , of door te mailen via de website:

Hoe kom je bij TechPitch Solutions B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je TechPitch Solutions B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. TechPitch Solutions B.V.

Bezoekers bekeken ook