TennisDirect Store den Bosch

TennisDirect Store den Bosch kun je vinden aan de Sint Teunislaan 68 in s-Hertogenbosch.

Meer informatie over TennisDirect Store den Bosch in s-Hertogenbosch

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in s-Hertogenbosch of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is TennisDirect Store den Bosch wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Tenniswinkel is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, TennisDirect Store den Bosch in s-Hertogenbosch is er voor alle niveaus. Het is een ideale Tenniswinkel om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is TennisDirect Store den Bosch vooral een Tenniswinkel waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is TennisDirect Store den Bosch in s-Hertogenbosch meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over TennisDirect Store den Bosch ? Je kunt de Tenniswinkel bezoeken op Sint Teunislaan 68 in s-Hertogenbosch. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 252 200 016, of door te mailen via de website: https://www.tennisdirect.nl/winkels/den-bosch

Hoe kom je bij TennisDirect Store den Bosch? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je TennisDirect Store den Bosch het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. TennisDirect Store den Bosch

Bezoekers bekeken ook