TOP-Hockey.nl

TOP-Hockey.nl kun je vinden aan de in .

Meer informatie over TOP-Hockey.nl in

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is TOP-Hockey.nl wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Trainingsschool is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, TOP-Hockey.nl in is er voor alle niveaus. Het is een ideale Trainingsschool om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is TOP-Hockey.nl vooral een Trainingsschool waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is TOP-Hockey.nl in meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over TOP-Hockey.nl ? Je kunt de Trainingsschool bezoeken op in . Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via , of door te mailen via de website: https://top-hockey.nl/

Hoe kom je bij TOP-Hockey.nl? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je TOP-Hockey.nl het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. TOP-Hockey.nl

Bezoekers bekeken ook