Tuincomplex Kreelseweg

Tuincomplex Kreelseweg kun je vinden aan de Kreelseweg in Ede.

Meer informatie over Tuincomplex Kreelseweg in Ede

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Ede of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Tuincomplex Kreelseweg wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Gemeenschapstuin is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Tuincomplex Kreelseweg in Ede is er voor alle niveaus. Het is een ideale Gemeenschapstuin om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Tuincomplex Kreelseweg vooral een Gemeenschapstuin waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Tuincomplex Kreelseweg in Ede meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Tuincomplex Kreelseweg ? Je kunt de Gemeenschapstuin bezoeken op Kreelseweg in Ede. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 318 840 649, of door te mailen via de website: http://www.vat-ede.nl/complexen/kreelseweg/

Hoe kom je bij Tuincomplex Kreelseweg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tuincomplex Kreelseweg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Tuincomplex Kreelseweg

Bezoekers bekeken ook