Twinseasons

Twinseasons kun je vinden aan de Stockholmstraat 1A in Groningen.

Meer informatie over Twinseasons in Groningen

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Groningen of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Twinseasons wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Winkel voor buitensport is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Twinseasons in Groningen is er voor alle niveaus. Het is een ideale Winkel voor buitensport om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Twinseasons vooral een Winkel voor buitensport waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Twinseasons in Groningen meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Twinseasons ? Je kunt de Winkel voor buitensport bezoeken op Stockholmstraat 1A in Groningen. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 50 311 8506, of door te mailen via de website: https://www.twinseasons.nl/

Hoe kom je bij Twinseasons? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Twinseasons het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Twinseasons

Bezoekers bekeken ook