Van Benthem Sport

Van Benthem Sport kun je vinden aan de Asselsestraat 126 in Apeldoorn.

Meer informatie over Van Benthem Sport in Apeldoorn

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Apeldoorn of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Van Benthem Sport wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sport is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Van Benthem Sport in Apeldoorn is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sport om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Van Benthem Sport vooral een Sport waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Van Benthem Sport in Apeldoorn meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Van Benthem Sport ? Je kunt de Sport bezoeken op Asselsestraat 126 in Apeldoorn. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 55 522 0531, of door te mailen via de website: http://www.vanbenthemsport.nl/

Hoe kom je bij Van Benthem Sport? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Van Benthem Sport het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Van Benthem Sport

Bezoekers bekeken ook